Bruidskapsel cursus

Ik ga je mijn grootste kapgeheimen vertellen… en dat tijdens een super leuke en leerzame bruidskapsel cursus. Je leert tijdens deze bruidskapsel cursus gebruik te maken van de nieuwste opsteektechnieken en ik geef je al mijn tips & tricks voor prachtige pluisvrije en unieke kapsels.

In elk kapsel tijdens de training gebruiken we verschillende technieken, deze technieken kun je los van elkaar gebruiken in andere kapsels. Zo leer je niet alleen 1 specifiek kapsel maar ook allemaal losse elementen waarmee je heel veel verschillende kapsels kunt creëren.

Voor boekingen of meer informatie kun je mij een berichtje sturen. Tot snel!

Privé training

Wil je graag investeren in het leren van nieuwe kapsels en het verbeteren van je skills? Dan is deze privé training echt iets voor jou! 

Het is eventueel ook mogelijk om een model mee te nemen zodat je de kapsels meteen op echt haar kunt leren.

 1 op 1 training

 

 Je krijgt 5 uur lang 1 op 1 training van mij. (12:30 – 17:30)

✓ Je mag zelf 2 kapsels van mijn instapagina of website uitkiezen die je die dag wilt leren.

✓ We gaan 1 van deze kapsels volledig samen uitwerken, het 2e kapsel is een demokapsel en laat ik stap voor stap aan je zien.

✓ Ik ben de hele middag alleen voor jou beschikbaar en kan al jouw vragen beantwoorden.

✓ Je leert de nieuwste technieken en kapsels die ervoor zorgen dat jij zelfverzekerd het nieuwe trouwseizoen tegemoet kan gaan!

✓ Ik leer je om stapsgewijs te werk te gaan zodat je de kapsels kunt opbreken in stukjes en op die manier elk kapsel dat de klant vraagt kunt creeëren.

✓ Kosten: 395,- ex. btw

De training is ook mogelijk bij jou in de salon of op locatie. 

Wil je jouw plekje reserveren? Neem dan contact op om een datum in te plannen! 

Let op! In het trouwseizoen heb ik geen trainingsdata beschikbaar, in de periode van oktober tot januari kan ik trainingen inplannen.

Wie weet tot snel! ❤ Willemijn

Translate »