Bruidskapsels

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen!

Mijn passie is om jouw droomkapsel werkelijkheid te laten worden! Samen gaan we op zoek naar het bruidskapsel die bij jou en je jurk past. We plannen ongeveer tussen de 2-8 weken voor de bruiloft een proefsessie in bij mij in de salon, deze sessie duurt 3 tot 4 uur. Neem eventuele accessoires mee tijdens deze proefsessie, dit maakt het plaatje helemaal compleet. 

Tip: Soms is het fijn als je inspiratiefoto’s opzoekt in jouw haarkleur, want de kleur van je haar speelt een grote rol in het uiteindelijke resultaat van je Bruidskapsel.

Op de dag van de bruiloft kom ik bij je aan huis of op de trouwlocatie, zo kun je helemaal ontspannen aan je trouwdag beginnen.

Na het bruidskapsel ben ik uiteraard ook nog beschikbaar om feestkapsels bij de daggasten te verzorgen.

Sinds 2022 verzorg ik ook eenvoudige en natuurlijke visagie bij mijn bruiden. Dit is geschikt voor de bruiden die in het dagelijks leven geen of weinig make-up gewend zijn en op de grote dag een natuurlijk uitziende make-up willen waarbij ze zich nog steeds fijn en zichzelf voelen.

Wil je wat meer make-up op je bruiloft? Dan werk ik samen met 2 top visagisten die op de grote dag met mij mee kunnen komen om jouw visagie te verzorgen.

Tarieven:

Dit is inclusief advies, uitgebreide proefsessie van 3-4 uur, alle benodigde producten zoals spelden, vulling enzovoort.

Bruidshaarstyling incl. proefsessie:
€395,-

Eenvoudige & natuurlijke Bruidsvisagie incl. proefsessie: 
€90,-

Feestkapsel bij de bruid op locatie:
€65,-

Reiskosten: €0,50 per kilometer (heen en terug).

Als de reistijd langer is dan 60 minuten dan reken ik €25,- extra. Is de reistijd minder dan 60 minuten dan hoef je hier geen rekening mee te houden.

Bij afspraken om of voor 7:00 ‘s ochtends wordt een meerprijs van 25,- per 30 minuten gerekend.
(Voorbeeld:

7:00 = 25,-
6:30 = 50,-
6:00 = 75,-
enzovoort…)

Op zaterdagen geldt een toeslag van 20% op het volledige factuurbedrag.

Bovenstaande prijzen zijn incl. 9% BTW

Op het moment van een boeking word een aanbetaling van €100,- gevraagd. Na ontvangst van deze aanbetaling is de datum definitief gereserveerd.

Zie de algemene voorwaarden voor meer info over de betalingsvoorwaarden.

Zodra jij de trouwdatum bij mij hebt vast laten zetten is deze datum helemaal definitief voor jou gereserveerd. Denk alvast na of ik na jouw bruidskapsel ook feestkapsels moet verzorgen zodat we tijdens de proefsessie de definitieve planning kunnen bespreken.

De proefsessie plannen we op tijd in en deze vindt tussen de 2-8 weken voor de bruiloft plaats. Het is leuk om deze (als het lukt) op dezelfde dag in te plannen als één van de laatste passessies van je jurk, zo kun je meteen het totaalplaatje bewonderen. 

Als we de proefsessie hebben ingepland stuur ik je een lijstje met tips zodat je zo goed voorbereid mogelijk naar je afspraak kunt komen. 

Wie weet zie ik je snel! 😉

Neem contact op via het contactformulier, stuur een DM via Instagram of stuur een WhatsApp naar:
 +31 (0) 612494153

Translate »