Bruidskapsels

Als klein meisje droom je al over je trouwdag… hoe je jurk eruit ziet, hoeveel paarden er voor je koets lopen en natuurlijk over jouw droomprins! Maar heb je ook al over je Bruidskapsel gedroomd? Mijn passie is om jouw droomkapsel werkelijkheid te laten worden! Samen gaan we op zoek naar het bruidskapsel die bij jou en je jurk past. We plannen ongeveer tussen de 3-8 weken voor de bruiloft een proefsessie in bij mij in de salon, deze sessie duurt tussen de 2 en 2,5 uur. Neem je sluier en eventuele accessoires mee tijdens deze proefsessie, dit maakt het plaatje helemaal compleet. 

Tip: Soms is het fijn als je inspiratiefoto’s opzoekt in jouw haarkleur, want de kleur van je haar speelt een grote rol in het uiteindelijke resultaat van je Bruidskapsel.

Op de dag van de bruiloft kom ik bij je aan huis of op de trouwlocatie, zo kun je helemaal ontspannen aan je trouwdag beginnen.

 

 Tarieven:

Bruidshaarstyling incl. proefsessie: €250,-

Reiskosten: €0,35 per kilometer

Als de reistijd langer is dan 45 minuten dan reken ik 25,- extra. Is de reistijd minder dan 45 minuten dan hoef je hier geen rekening mee te houden.

Bij afspraken om of voor 7:00 s’morgens wordt een meerprijs van €25,- gerekend.

Bij afspraken om of voor 6:00 s’morgens wordt een meerprijs van €50,- gerekend.

Bij afspraken om of voor 5:30 s’morgens wordt een meerprijs van €75,- gerekend.

Bij afspraken om of voor 5:00 s’morgens wordt een meerprijs van €100,- gerekend.

Bij afspraken om of voor 4:30 s’morgens wordt een meerprijs van €125,- gerekend.

Bovenstaande prijzen zijn incl. 9% BTW

Translate »